Opening night for Burial of a Dream

Galleri Ralf legges ned. Katastrofe! Hva skal Stockholm gjøre uten det rocka, kule, røffe, herlige galleriet i en av verdens beste utesteder? Men beslutningen er tatt. Og det er jo slik at når noe forsvinner skapes nye muligheter, nye konstellasjoner og nye kjærligheter. Ulf og Johan vil gjerne forlate scenen med stil og har derfor invitert billedgruppen «Deadline Art Collective» til å gi RALF et verdig farvel. En begravelse om du vil. Eller et gravøl. Med murere. Og mye grus. Skitt under neglene, sprukket hud og revnede bukser. Det er mye jobb å ha gravøl for et galleri. Vi overlater stafettpinnen til Stockholm og gleder oss til nye vernissager i nye gallerier med nye fantastiske bilder. Men først er det tid for et farvel. Vi serverer murere og holder dørene til gravølet åpne så lenge dere vil henge med oss. Sees 8. Juni!

@deadlineartcollective (sjekk Instagram om dere lurer) har arbeidet dokumentært og kunstnerlig med fotografi siden 1980-tallet. Siden 2001 har de gjennomført 27 deadline art prosjekter hvor de skaper kunst på under tidspress. «BURIAL FOR A DREAM» - eller «GRAVØL FOR RALF» er deres 28. prosjekt. Bli med oss og gi gutta fra Ralf den avskjeden de fortjener!

Välkomna på vernissage på Galleri RALF, Hornsgatan 66, 8/6 klockan 19:00
Utställningen hänger t o m 31/8 2017.

Burial of a dream #13

Burial of a Dream

Exhibition at gallery RALF in Stockholm June 2017

«Requiem for Slussen, interlude» [Sweden]

«Requiem for Slussen, interlude» [Sweden]

Posters from «Closing Time» by Annica are now available

Posters from «Closing Time» by Annica are now available

0